Pascual: “Les pèrdues de pilota, decisives”

Pascual: “Les pèrdues de pilota, decisives”

El tècnic del Barça de bàsquet ha apuntat les pèrdues com un aspecte clau en la derrota a la pista del Reial Madrid Considera que si l’equip aconsegueix “continuïtat els quaranta minuts” estarà a prop de l’etern rival quan es juguin els títols

El tècnic Xavi Pascual valorava així la derrota del Barça a la pista del Reial Madrid (98-84): “Hem tingut 13 tirs de camp menys i això en un partit d’aquest nivell és definitiu. Vénen de pilotes perdudes, moltes en primera línia de passada, una cosa que estàvem mentalitzats perquè no passés. Hem fet molt bones coses quan hem circulat bé, però les pèrdues de pilota han estat decisives”.

La seva anàlisi del partit ha estat la següent: “Durant moments hem fet molt bones coses, però el ‘break’ del segon quart ha estat decisiu, coincidint amb els vuit punts de Felipe Reyes. Llavors ens han agafat un primer avantatge que hem anat arrossegant durant tot el partit”. Continuava: “La segona part ha estat igualada. Ens posàvem al partit i una pèrdua de pilota, o una mala acció, o una superacció seva, ens tornava al llindar dels deu i no acabàvem de capgirar la situació”.

Pascual ha confessat que el cos tècnic havia “plantejat un partit per sota de 83-84 punts”, i reconeixia: “Ho hem de fer millor en defensa”. “Tinc la sensació que encaixem molt en pèrdua de pilota i també han tret rèdit dels rebots d’atac i de molt d’encert en els últims segons de possessió sent ben defensats”.

Malgrat tota l’autocrítica expressada, l’entrenador blaugrana es mostrava optimista de cara a futurs Clàssics: “Si aconseguim continuïtat els quaranta minuts i som una mica més efectius estarem molt més a prop”. I afegia: “Nosaltres anem cap a dalt. Durant moments ho hem fet força bé. Ens queda un llarg recorregut, podem estar molt a prop seu quan arribi el moment decisiu si aconseguim la continuïtat els quaranta minuts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut