Setmana de plenari

Setmana de plenari

Aquest dissabte el Consell de Penyes es reuneix en sessió plenària Se sotmetran a aprovació les propostes de les comissions temàtiques

Aquesta serà una setmana de presa de decisions importants per al moviment penyístic. Després d’un mes de novembre intens durant el qual es van reunir les quatre comissions temàtiques, ara toca posar fil a l’agulla amb les propostes. El Consell de Penyes es reunirà aquest dissabte al matí en la sessió plenària que té lloc aproximadament cada tres mesos.

Les reunions comencen divendres

Aquest divendres a la tarda, les quatre comissions temàtiques es tornaran a reunir per posar en comú els temes tractats durant les respectives reunions. En aquest sentit, es decidirà quins dels membres exposen els acords presos, així com també el procediment que cal seguir davant la resta del Consell.

Això durà a una sessió plenària dissabte, que servirà per detallar les accions de cara al moviment i fixar-ne els objectius. Les trenta zones penyístiques estaran representades, i d’aquí sortiran els projectes tant a mitjà com a llarg termini.

La feina seguirà a partir de gener, en què les comissions continuaran treballant pel bé de les penyes. El conjunt del moviment segueix caminant cap a l’autogestió, i aquest any entrant serà clau per consolidar la totalitat del projecte.

Dinar de Nadal

Com és habitual, la jornada de treball de dissabte conclourà amb el tradicional dinar de Nadal, amb els millors desitjos per al 2014: ambició de seguir treballant i un any ple d’èxits blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut