Recepció del president amb l’Agrupació

Recepció del president amb l’Agrupació

Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Pau Vilanova van encetar els actes nadalencs a la prèvia del Barça – Celtic S’estrenava, també, el nou Espai Social de la travessera de les Corts

Aquest dimecres, a la prèvia del Barça – Celtic de Champions, el Club començava els actes tradicionals de Nadal. En aquesta ocasió, va ser la tradicional recepció amb l’Agrupació de Futbol de Clubs i de Penyes del FC Barcelona la que va donar el tret de sortida.

L’acte va ser presidit pel president Sandro Rosell, que va venir acompanyat pel vicepresident Jordi Cardoner i Casaus, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. Per part de l’Agrupació, gairebé la totalitat de les penyes que en formen part hi van ser representades, amb uns cinquanta penyistes.

Rosell destaca la tasca de l’Agrupació

Rosell va voler ressaltar la feina que fan les penyes de l’Agrupació, presidida per Antoni Sanjuan, aprofitant al màxim els recursos que tenen. També va recordar, un cop més, el seu passat com a jugador d’un dels equips de l’Agrupació.

El president va finalitzar el seu discurs felicitant a tothom les festes que vénen, i també tots els assistents van desitjar, primer, una victòria blaugrana. Els de Tata Martino no van decebre, amb hat-trick de Neymar inclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut