FC Cartagena – FC Barcelona: Nit d’estrena

FC Cartagena – FC Barcelona: Nit d’estrena

Un Barça sense Piqué, Xavi ni Iniesta debuta a la Copa del Rei contra el FC Cartagena, equip de la Segona Divisió B Podria reaparèixer el lateral Jordi Alba, que no juga cap partit des del mes de setembre

Nit d’estrena per al FC Barcelona. L’equip de Gerardo Martino debuta aquesta nit (22 hores, TV3 i Antena 3) a la Copa del Rei 2013/14 a Cartagena, en el partit corresponent a l’anada dels setzens de final de la competició del KO. Tot i tractar-se d’un rival de dues categories inferiors, la història revela que una petita concessió pot costar molt cara a la Copa. El tècnic argentí ho recordava dijous: “És un partit de vital importància”. I més, després de perdre contra l'Ajax a la Champions i contra l'Athletic Club a la Lliga. Toca tornar a guanyar.

Canvis garantits a l’onze

Gerardo Martino ha desplaçat fins a Cartagena 15 jugadors del primer equip i Adama i Dongou, del Barça B. Tres titulars a San Mamés, Piqué (descartat per decisió tècnica), Xavi i Iniesta (amb molèsties) no hi seran, cosa que obligarà a reestructurar l’onze. Han entrat a la llista un recuperat Puyol i Jordi Alba, absent des del mes de setembre. De tenir minuts, ell seria la gran novetat en clau culer.

Un FC Cartagena fort a casa

Tot i la diferència de categories, el rival dels blaugranes no és un equip qualsevol. És tercer al grup IV de la Segona Divisió B i únicament ha perdut un dels vuit partits jugats a Cartagonova, l’estadi germà bessó del Miniestadi. La resta han estat victòries. El davanter Fernando, amb 9 gols, és la principal referència ofensiva d’un FC Cartagena que ja ha eliminat de la Copa el Guadalajara, l’Osca i el Tudelano i que buscarà la gran sorpresa contra el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut