Barça B – Sabadell: El Miniestadi torna a somriure (2-0)

Barça B – Sabadell: El Miniestadi torna a somriure (2-0)

Dues assistències genials de Denis Suárez permeten a Patric i Sanabria fer els gols de la victòria en el derbi català És el primer triomf dels homes d’Eusebio com a locals des del 15 de setembre

El Miniestadi torna a somriure. Després de cinc derrotes consecutives a casa, el Barça B s’ha endut el derbi català contra el Sabadell gràcies a dues assistències genials de Denis Suárez que han permès a Patric i Sanabria decidir el matx a la segona meitat. La victòria, la primera a casa des del 15 de setembre, confirma el bon moment del conjunt d’Eusebio, que va guanyar fa una setmana al camp del Còrdova (1-2) i que, d’aquesta manera, s’allunya de les posicions de descens.

0-0 a la mitja part

El Barça B ha manat des del principi. Els homes d’Eusebio, amos de la possessió, ho intentaven sobretot per la banda esquerra. Han topat sempre, però, amb un conjunt sabadellenc molt ordenat en defensa. Els visitants interrompien sempre que podien les triangulacions blaugrana i buscaven contracops ràpids que sorprenguessin els culers. En dues ocasions han avisat amb cert perill, però Ortolà ha intervingut atent. El Barça també s’ha apropat, però cap dels dos equips ha disposat d’oportunitats clares abans de la mitja part. El 0-0 era just.

Patric s’estrena

La segona part ha arrencat amb aires molt diferents dels del primer temps. Tots dos equips han sortit més profunds, conscients de la importància de sumar de tres en tres. I en aquest intercanvi de cops qui s’ha imposat ha estat el Barça B. Denis Suárez és qui ha decidit. Una assistència des de l’interior de l’àrea cap a Patric, que venia de cara, ha estat l’origen de l’1-0. Una rematada col·locada del lateral li ha permès celebrar el seu primer gol amb el B.

El 2-0, de Sanabria

El gol ha obligat el Sabadell a oferir la seva versió més ofensiva. Collantes i Cristian han fregat l’empat, però Ortolà ha tornat a respondre amb nota quan li ha estat exigit. A l’altra banda del camp, ara amb més espais, Denis Suárez ha tornat a fer màgia. Una passada seva a l’espai l’ha aprofitat Sanabria per fer el segon i assegurar la victòria. S’havia acabat la mala ratxa al Mini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut