Dimarts, Diada del Soci Solidari

Dimarts, Diada del Soci Solidari

Per tercer any consecutiu, el Club demana la complicitat dels socis perquè alliberin els seus seients gratuïtament per al Barça-Cartagena per poder oferir-los a col·lectius d’interès social

Per tercer any consecutiu, dimarts arriba la Diada del Soci Solidari, una campanya que es desenvoluparà coincidint amb el partit contra el Cartagena (22 hores, dimarts) al Camp Nou, corresponent a la tornada dels setzens de final de Copa. Una vegada més, els socis i sòcies podran tornar a mostrar el seu caràcter més solidari a través d’una iniciativa que ja va tenir molt èxit les dues temporades anteriors i que va ser pionera al nostre país.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Les entrades per a aquest partit són a preu popular i van dels 5 als 20 euros per als socis i dels 9 als 39 euros per al públic en general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut