Bona evolució de la lesió de Leo Messi

Bona evolució de la lesió de Leo Messi

El doctor Ricard Pruna, desplaçat a l’Argentina, ha fet una exploració física i una ecografia al jugador

L’exploració física i l’ecografia realitzada aquest dimecres al matí pel doctor Ricard Pruna a les instal·lacions esportives de l'AFA a Buenos Aires demostren una bona evolució de la lesió de Leo Messi. Divendres es realitzaran noves proves per tal de fixar els terminis de l'inici de la tercera fase del procés de recuperació i la preparació física del jugador

Cal recordar que Pruna, així com el director esportiu Andoni Zubizarreta, van viatjar a l’Argentina dimarts per seguir de primera mà l’evolució de la recuperació de Leo Messi. El davanter va patir un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra el 10 de novembre a Sevilla i des del 29 del mes passat porta a terme la segona fase de la seva recuperació al seu país.

Inicialment treballava sota la supervisió del doctor Daniel Martínez i el kinesiòleg Luis García, integrants del cos mèdic de la selecció argentina. Posteriorment s’hi va incorporar el preparador físic del FC Barcelona Elvio Paolorosso, tal com estava previst inicialment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut