Messi, sobre la lesió: “Comença el compte enrere”

Messi, sobre la lesió: “Comença el compte enrere”

El davanter argentí ha assegurat en el seu compte de Tencent Weibo: “Clínicament estic molt bé i ara comença el compte enrere”

Leo Messi afronta la recta final de la recuperació de la lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. Aquest dissabte, a través del seu compte a la xarxa social xinesa Tencent Weibo, ha reconegut: “Clínicament estic molt bé i ara comença el compte enrere”. De fet, aquest divendres el jugador va ser sotmès a proves mèdiques a les instal·lacions de l’AFA que van confirmar que havia superat l’etapa clínica del trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i que a partir d’ara comença la tercera etapa, de preparació física.

Aquesta setmana Leo Messi ha rebut la visita del doctor del primer equip, Ricard Pruna, i el director esportiu Andoni Zubizarreta, que han seguit de primera mà l’evolució de la recuperació del ‘10’ del Barça.

Precisament aquest dissabte Tata Martino, en roda de premsa, ha explicat que durant les festes de Nadal té previst visitar Messi. “Després de Nadal s’estarà entrenant a Rosario i segurament aniré un dia a veure’l. De totes maneres, estem totalment assabentats del seu treball. Estarà en perfectes condicions per unir-se al grup a principis d’any”, ha comentat el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut