Leo Messi i Jordi Alba, a l'onze ideal de 'L'Équipe'

Leo Messi i Jordi Alba, a l'onze ideal de 'L'Équipe'

El diari francès ha publicat aquest dijous el seu equip amb els millors futbolistes del 2013, entre els quals hi ha els dos jugadors del FC Barcelona

Leo Messi i Jordi Alba formen part de l'onze ideal del diari francès 'L'Équipe', que s'ha donat a conèixer aquest dijous. Els dos futbolistes són els únics representants del FC Barcelona que es troben dins el millor equip del 2013, segons aquesta publicació. Encapçala la llista el campió d'Europa, el Bayern de Munic, amb cinc jugadors: Neuer, Lahm, Schweinsteiger, Müller i Ribéry. També han estat triats Vincent Kompany (Manchester City), Thiago Silva (PSG), Touré (Manchester City) i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid).

Aquest és el segon reconeixement de la setmana per a Leo Messi. Dimarts es va saber que el '10' del Barça és el millor futbolista del 2013 segons 'The Guardian'. A més, Messi és un dels tres finalistes a endur-se la Pilota d'Or juntament amb Ribéry i Cristiano Ronaldo. Un guardó que serà entregat el dilluns 13 de gener. Aquell mateix dia també es donarà a conèixer el FIFA FIFPro World XI, amb Messi i Jordi Alba, entre els candidats, a més dels blaugranes Piqué, Alves, Neymar, Xavi, Iniesta, Sergio i Valdés.

Messi també està nominat a formar part del millor equip de la UEFA, de la mateixa manera que Gerard Piqué.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut