L’equip torna a l’activitat aquest dilluns

L’equip torna a l’activitat aquest dilluns

Els jugadors del Barça que viuen a Espanya es reincorporen a la feina aquest dilluns a la tarda No hi seran els convocats per la selecció catalana ni els futbolistes estrangers

El 17 de desembre, després del partit amb el Cartagena, el tècnic Tata Martino va explicar en roda de premsa la planificació prevista de cara a aquestes festes de Nadal. Els que viuen a Espanya es reincorporaran a la feina el dia 30 de desembre a la tarda, amb l’excepció d’aquells futbolistes que estiguin convocats amb la selecció catalana, que s’entrenaran al matí.

La resta, els estrangers, s’incorporaran a la dinàmica de grup el dia 2 de gener, un dia en què hi ha prevista una doble sessió de treball. En aquest segon grup no hi seran Adriano i Jonathan Dos Santos, que no marxen als seus respectius països i es quedaran per Barcelona.

D’aquesta manera, el gruix dels jugadors començaran a treballar aquest dilluns a Sant Joan Despí, en una sessió que començarà a les 20 hores. I hi tornaran el dimarts 31 al matí. Després del descans del dia 1, Tata Martino ja podrà comptar amb tots els seus efectius a partir del dijous 2 per tal de preparar el partit de diumenge al Camp Nou contra l’Elx (16 hores).

Cal recordar que el divendres 3 a les 11 hores tindrà lloc el tradicional entrenament a portes obertes al Miniestadi. Posteriorment, la plantilla blaugrana visitarà els nens hospitalitzats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut