Catalunya – Cap Verd: Victòria de Catalunya amb segell blaugrana (4-1)

Catalunya – Cap Verd: Victòria de Catalunya amb segell blaugrana (4-1)

Els vuit jugadors blaugranes convocats per Gerard López han sortit victoriosos del partit contra Cap Verd Els quatre gols de la selecció blaugrana han estat obra de davanters formats a La Masia: Sergio Garcia (2), Bojan i Oriol Riera

Cinc dels vuit blaugranes convocats han estat en el primer onze inicial de Gerard López com a seleccionador de Catalunya. Bartra, Piqué, Sergio Busquets, Cesc i Alba han vist com Djaniny sorprenia a tothom i avançava Cap Verd al marcador. La selecció africana no ha vingut fins a Barcelona per deixar-se guanyar. Ben aviat, però, s’ha vist superada per la qualitat del planter català. Els vuit jugadors blaugranes han jugat 45 minuts i els gols han estat obra dels davanters Sergio Garcia, Bojan i Oriol Riera, tots ells formats a La Masia.

En només cinc minuts, entre el 15 i el 19, Sergio Garcia i Bojan han capgirat el marcador. El del Bon Pastor, escollit millor del partit, ha fet dos gols en dues rematades dins l’àrea. El davanter blaugrana cedit a l’Ajax, Bojan Krkic, ha fet el tercer i ha anul·lat les opcions de victòria del conjunt visitant.

Ambient festiu a la grada i a la gespa

Amb el marcador encarrilat, l’equip de Gerard López (que havia configurat un 3-4-3 d’inici) ha demostrat un bon futbol. El davanter Platini ha tingut l’opció de fer el segon i retallar distàncies just abans de la jugada més espectacular del partit, quan Sergio Garcia ha recuperat la pilota al mig del camp i, acte seguit, ha enviat la pilota al fons de la porteria.

L’àrbitre, però, no ha donat el gol per vàlid per una falta prèvia. L’afició ha protestat, però aquest dimarts s’ha viscut una jornada festiva a les graderies de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on hi ha hagut banderes, onades, càntics a favor de Catalunya, a més d’actuacions musicals i de folklore català.

Oriol Riera fa el quart

Després del descans han entrat en joc els blaugranes Montoya, Sergi Roberto i Tello. Un altre davanter exblaugrana com Oriol Riera també ha vist porteria, després d’ajustar una rematada posterior a l’assistència de Tello (min 64). El tradicional partit de Nadal ha transcorregut sense més incidències, amb l’afició gaudint del nivell futbolístic català i amb el debut del flamant campió de la lliga d’Estats Units (MLS) Oriol Rosell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut