Nou internacionals tornen a la feina

Nou internacionals tornen a la feina

Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, I. Rakitic, Todibo, Messi, Aleñá, Umtiti i Vermaelen s’han incorporat als entrenaments

Dia de tornada a la feina per a la majoria dels internacionals que encara estaven concentrats amb les seves seleccions els últims dies. Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, I. Rakitic, Todibo, Messi, Aleñá, Umtiti i Vermaelen s’han entrenat aquest dimecres al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb la resta de jugadors disponibles del primer equip. Suárez ha fet part de l'entrenament amb el grup mentre que el porter holandès Jasper Cillessen ha fet treball específic. D’altra banda, també s’han exercitat a les ordres del tècnic Ernesto Valverde els jugadors Morer, Chumi, O. Busquets, Collado i Riqui Puig del Barça B i el porter Pol Tristán del Juvenil A.

El proper entrenament serà aquest dijous a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on es sumaran més internacionals per anar preparant el derbi contra l’Espanyol del proper dissabte a les 16.15 hores al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut