Xavi Hernández: “Messi ja és el millor de la història”

Xavi Hernández: “Messi ja és el millor de la història”

El migcampista blaugrana va elogiar el seu company durant una conferència a Dubai També va parlar del seu pas per l’escola blaugrana i els valors que hi va aprendre

Xavi Hernández va rebre aquest diumenge el Premi a la Trajectòria durant la VIII edició de la ‘Conferència Internacional de l’Esport’ i dels Premis Globe Soccer. De totes les seves paraules van destacar els seus elogis cap a Leo Messi i de com es va viure la malaltia de Tito Vilanova al vestidor durant l’estiu passat.

Messi, el millor

Xavi, en ser preguntat per Messi i la FIFA Pilota d’Or, ho tenia clar: “Cristiano Ronaldo i Ribéry han fet mèrits per guanyar la Pilota d’Or, però per mi el millor jugador del món i ja de la història és Messi, no en tinc cap dubte”. Ell no vota per la FIFA Pilota d’Or, però és evident cap a qui aniria dirigit el seu vot.

El migcampista també va parlar de la situació complicada viscuda amb Tito Vilanova la temporada passada: “La seva malaltia va ser un handicap important i vam haver d’agrupar-nos més. S’ha de valorar el treball dels entrenadors auxiliars”. “En aquell moment ens vam unir tot i el gran contratemps i vam fer una temporada extraordinària”, ha afegit.

El ‘6’ també va comentar la possibilitat de trobar-se el Bayern altra vegada a la Champions: “Espero que si ens tornem a trobar puguem ser més competitius que l’any passat”.

Xavi també va parlar de la Masia: “Jo sóc alumne d’aquesta escola, t’ensenyen a competir i també uns valors. T’ensenyen quelcom més que jugar a futbol. El respecte i transmetre aquests valors és més important que guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut