Últim adéu a Josep Seguer

Últim adéu a Josep Seguer

L’església de l’Hospitalet de l’Infant s’ha omplert aquest divendres per acomiadar un dels referents del Barça de les Cinc Copes. Jordi Cardoner ha encapçalat la comitiva blaugrana

Familiars, amics i el món del barcelonisme en general han donat aquest divendres al migdia l’últim adéu a l’exjugador del FC Barcelona Josep Seguer, que va morir la nit de dimecres a dijous a l’edat de 90 anys. El vicepresident Jordi Cardoner ha encapçalat la representació del club blaugrana en la cerimònia religiosa que ha tingut lloc a l’Església Parroquial Sant Pere Apòstol de l’Hospitalet de l’Infant. Cardoner ha estat acompanyat pel directiu Silvio Elías. També hi han assistit Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors; Josep M. Fusté i Carles Rexach, exjugadors i assessors de la Junta, i Albert Puig, coordinador del futbol formatiu blaugrana.

En una església plena de gom a gom també hi havia històrics exjugadors del Barça com ara Salvador Sadurní, Borràs, Comas o Pere Mas. Tot ells han volgut ser presents en l’últim adéu a Josep Seguer, el fèretre del qual estava cobert amb una bandera del FC Barcelona. Aquest diumenge, coincidint amb el partit contra l’Elx al Camp Nou (16 h), es guardaran uns instants de silenci en record de Seguer. A més, els jugadors lluiran braçals negres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut