Barça-Elx: El Seient Lliure alliberarà 6.500 globus

Barça-Elx: El Seient Lliure alliberarà 6.500 globus

Els espectadors que aquest diumenge assisteixen al Camp Nou enlairaran els globus quan soni el Cant del Barça L’objectiu és fomentar l’ús del Seient Lliure, un servei positiu per als abonats i per al propi Club

El FC Barcelona impulsarà, coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i l’Elx, una acció per donar a conèixer, entre els seus socis, els beneficis del servei del Seient Lliure. Per fer-ho, es faran servir un total de 6.500 globus inflats amb heli, que seran alliberats pels aficionats que acudeixin al Camp Nou en el moment que soni el Cant del Barça.

D’aquesta manera, amb aquests globus, que portaran el logo del Seient Lliure, es vol donar visibilitat a un servei que beneficia tant als abonats com al propi Club. A més dels globus, es distribuiran fulletons informatius on es destaquen els aspectes positius del seu ús: facilita que acudeixi més gent al camp, permet que el soci pugui estalviar, aporta recursos addicionals al Club que el fan més competitiu i permet que molts aficionats sense abonament puguin anar a l’Estadi. En aquest sentit, més de 400.000 persones van poder visitar el Camp Nou l’any passat gràcies al Seient Lliure.

Els socis abonats que no puguin acudir als partits al Camp Nou, poden alliberar els seus seients a través de seientlliure.cat o trucant al 902 1899 00.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut