Europa - Juvenil A: Golejada contra el vent (0-4)

El fort vent que ha bufat al Nou Sardenya ha dificultat la transició de pilota dels de Jordi Vinyals durant el primer temps Tot i les males condicions meteorològiques els blaugranes han golejat l’Europa amb gols d’Ebwelle, Munir (2) i Huertas

Al mal temps, bona cara i victòria per golejada. Així ha estat el guió del Juvenil A en la seva visita al Nou Sardenya. Els blaugranes, que no han pogut practicar el seu estil de joc a causa de les fortes ratxes de vent, han imposat la seva efectivitat per sumar el primer triomf de l’any. Ebwelle, Munir (2) i Huertas han estat els autors en el capítol de gols.

0-3 al descans

El Juvenil A ha acusat el fort vent, que ha esdevingut protagonista en gran part dels minuts del primer temps al camp de l’Europa. Els blaugranes, però, no han perdonat en les ocasions de què han disposat i han arribat al descans amb un resultat còmode (0-3).

La primera diana barcelonista l’ha aconseguit Ebwelle, després d’aprofitar una pilota a l’espai, encarar la defensa i definir amb classe. Les dues següents han estat obra de Munir. L’atacant blaugrana ha anotat el primer després d’una bona passada de Joel a l’espai i el segon, amb una vaselina impecable.

Sense complicacions

Amb tot encarrilat, el retorn a la gespa del Nou Sardenya ha estat d’allò més plàcid. Els blaugranes han abaixat el ritme de joc però no han perdut l’encert cap a porteria. Al minut 65 Huertas ha aconseguit el quart i definitiu gol dels de Vinyals en la primera golejada de l’any.

Amb aquest triomf el Barça en suma 14 de 17 possibles i es manté líder en solitari.