Ricard Muñoz: “El Vendrell porta una trajectòria impecable”

Ricard Muñoz: “El Vendrell porta una trajectòria impecable”

L’entrenador del Barça destaca el potencial del Vendrell, sobretot a casa seva, però assegura que el seu equip arriba a la cita d’aquest dimarts amb bones sensacions

El calendari no dóna treva i aquest dimarts, amb el temps just per preparar el duel, el Barça es desplaçarà al Vendrell per enfrontar-se al tercer classificat de l’OK Lliga (21 hores). “És un partit complicat. El Moritz Vendrell porta una trajectòria impecable i a casa seva s’ha mostrat gairebé intractable. Per ells, l’enfrontament és una bona opció per intentar escurçar la diferència respecte a nosaltres”, ha assegurat Ricard Muñoz aquest dilluns.

El tècnic del Barça ha reconegut que el Barça i el Vendrell són dos conjunts que es coneixen molt bé i que els seus jugadors arriben a la cita en un bon moment: “L’equip està creixent. Té bones sensacions però tot i així encara té marge de millora. El que està clar és que té moltes ganes de fer un bon partit i de sumar els tres punts”. “L’equip ha de tenir confiança en el potencial del grup però no s’ha de confiar en cap moment. És una cursa de llarg recorregut”, ha conclòs Ricard Muñoz després de l’entrenament d’aquest dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut