Babunski: “Sóc una esponja absorbint tot el que m’arriba”

Babunski: “Sóc una esponja absorbint tot el que m’arriba”

David Babunski va repassar la primera volta del Barça B aquest dimecres al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV El macedoni va afirmar que la Segona Divisió ha estat un salt molt important per a ell, però intenta aprendre dia a dia

David Babunski va ser el jugador del Barça B convidat al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV per dir la seva sobre l’actualitat del filial i el seu moment personal. “Tenim les idees més clares que al principi, hem après de la primera volta de la Lliga i seguiran arribant resultats positius”, va afirmar el jugador del planter. A més, els espectadors del programa van poder conèixer un Babunski més íntim, aquelles coses que el fan un futbolista especial.

Confiança de cara a la segona volta

“Potser vam començar amb una mica de dubtes, però a poc a poc hem anat demostrant a tothom i a nosaltres mateixos que podem. És una categoria molt difícil, vam començar molt bé, després hem tingut alguns alts i baixos i hem anat polint errors”.

El proper diumenge (17 hores, Esport 3) el Mirandés visita el Miniestadi en un partit que servirà de revenja després de la derrota ajustada (2-1) en el primer partit de Lliga. Babunski espera aconseguir els tres punts i seguir escalant a la classificació: “Hem d’aspirar a aconseguir els millors resultats possibles i aprofitar el gran resultat del que venim”.

El Barça, a casa seva

El migcampista blaugrana, que va arribar a l’Infantil B amb 12 anys, confessava que el salt de Juvenil a Segona Divisió és molt gran: “Ha estat un salt molt important i difícil per a mi, però sóc una esponja absorbint tot el que m’arriba”. A més, sentencia que intenta millorar allò en què més falla -“intensitat defensiva, carències tàctiques..., són les coses que he de polir i més en aquesta categoria”.

Després de la notícia sobre la renovació de Marc Bartra amb el primer equip, Babunski es mostrava molt satisfet: “Estem molt contents de la confiança del Club en el planter. Fa vuit anys que sóc al Barça i és el lloc on voldria estar qualsevol futbolista i jove del planeta”.

El Babunski més personal

Descobrint el Babunski més íntim, el macedoni afirma: “El futbol m’ha ajudat a entendre les lleis abstractes de la vida. En l’esport he trobat molts dels valors que aplico a la vida”. “Em definiria com una persona que estima la vida i intento gaudir d’això, sóc un somniador, també en el futbol”, opina el jugador.

Fill i germà de futbolista, a la família Babunski “sempre es parla de futbol”. El seu pare és el seleccionador sub-21 de Macedònia i el seu germà petit juga al Juvenil del Reial Madrid. Segons Babunski, “entre dos rivals històrics hi ha un petit vincle d’amor entre dos germans”. “El meu pare és un fanàtic del futbol. És un privilegi haver-lo tingut a casa”, concloïa el jove futbolista del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut