Eusebio: “Respectem molt el Mirandés”

Eusebio: “Respectem molt el Mirandés”

El Barça B s’enfronta aquest diumenge (17 hores, Esport3) al Mirandés al Mini en el que serà el primer partit de la segona volta Eusebio Sacristán ha expressat el seu respecte davant un rival “molt disciplinat i solidari”

El Barça B prepara el seu proper compromís a la Lliga Adelante en el que és el primer partit de la segona volta. El Mirandés serà el rival de diumenge (17 hores, Esport3) d’un filial que buscarà la seva quarta jornada sense conèixer la derrota.

Els blaugranes preparen el partit amb les baixes de Sandro, Edgar Ié, Campins i Juste per lesió i Espinosa per sanció després de veure la cinquena targeta diumenge davant l’Hèrcules. Sandro s'ha entrenat al marge del grup, ja que encara persisteixen les molèsties musculars als isquiotibials de la cama esquerra. Per la seva banda, els juvenils Godswill i Ebwelle han completat la sessió preparatòria.

Masip i Grimaldo, grans notícies

Les altes mèdiques de Masip i Grimaldo confirmades aquest dijous han estat valorades molt positivament pel seu entrenador, Eusebio Sacristán: “Les altes de Grimaldo i Masip són una molt bona notícia. Grimaldo, després de molts mesos de feina amb molt bona mentalitat, ja està a disposició. Estem encantats. També estem molt contents per l’alta de Masip”.

En aquests moments el Barça B torna a tenir disponibles els tres porters. “Ortolá ha ofert molt bones actuacions a la porteria. Té molt de nivell i professionalitat. Aporta molt a l’equip. Cada setmana valorarem quin dels porters està en millors condicions. Això ens dóna tranquil·litat perquè tenim la porteria molt ben coberta”, ha comentat Eusebio aquest divendres.

Mirandés, dur rival

El partit davant el Mirandés es presenta de molta exigència per a un filial que vol seguir per quarta jornada imbatut després dels empats davant l’Sporting (2-2), l’Alcorcón (2-2) i la bona victòria la setmana passada davant l’Hèrcules (5-0).

“El Mirandés és un rival molt complicat. Els equips de Terrazas són molt difícils de superar. És un equip molt disciplinat i solidari i el respectem molt. Haurem de fer les coses molt bé per guanyar-los”, ha confessat l’entrenador blaugrana.

“Hem de seguir treballant com fins ara. Hem d’aprendre a no abaixar el nivell després de fer un bon partit i mentalitzar-nos per continuar en aquesta bona línia de treball”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut