Barça Alusport-Marfil Santa Coloma: Els blaugranes volen seguir sumant de tres en tres en el derbi

Barça Alusport-Marfil Santa Coloma: Els blaugranes volen seguir sumant de tres en tres en el derbi

El Barça Alusport vol aconseguir la millor ratxa de la temporada amb sis victòries a l’LNFS

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 20.45 h (Energy i Esport3) el derbi davant del Marfil Santa Coloma i serà un dels més emocionants dels últims anys. El fet que tots dos equips estiguin a les primeres posicions de l’LNFS ajuda que l’interès per al partit sigui màxim.

Tots dos equips saben el que es juguen i el partit d’aquesta nit en serà una prova evident. El Barça Alusport rebrà el tercer millor atac de la competició, mentre que els culers continuen sent la millor defensa sense discussió. Els blaugranes volen seguir restant punts a l’actual líder de l’LNFS, l’Inter Movistar, i l’única manera de fer-ho és sumar tres punts avui. Els colomencs no volen perdre la quarta posició en què es troben en aquests moments.

L’equip de Marc Carmona, en cas de vèncer avui, aconseguiria guanyar sis partits en Lliga de manera consecutiva i establiria la millor ratxa de la temporada a l’LNFS. La millor manera d’afrontar la parada per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions és sumar els tres punts i mantenir les distàncies amb ElPozo Múrcia.

Els homes de Xavi Passarius són la sorpresa de la temporada a la competició. És un equip perillós que juga sense por de perdre i bona prova d’això és que només han aconseguit un empat en el que portem de Lliga. Els colomencs són el tercer millor atac aquest any i han marcat 82 gols, tot just darrere de l’Inter i d’ElPozo. El gran artífex de la ratxa golejadora és Dani Salgado, que n'ha fet 29 en Lliga i és el Pitxitxi, i té Adolfo i Rafa López entre els deu millors golejadors de tota l’LNFS. Un dels altres homes que cal tenir en compte és el porter Dídac, cedit pel Barça Alusport. Dídac és un porter amb gran reflexos que, gràcies a les seves actuacions destacades, ha permès als colomencs estar a les posicions d’elit de la Lliga. Un altre jugador que s’ha de tenir en compte és el pivot Eric Martel, també cedit pels blaugranes.

El Barça Alusport podria comptar amb la participació de la nova incorporació, Dyego. Marc Carmona ha decidit incloure’l a la llista de convocats i podria gaudir dels seus primers minuts amb la samarreta blaugrana. Una altra de les novetats és Fernandao, que s’ha recuperat de la lesió que es va fer amb la selecció espanyola. Tot i que no està al seu millor nivell, Carmona ha decidit incorporar-lo a la llista definitiva de convocats i podria ajudar els seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut