Lugo-Barça B: Un gol fatídic (1-0)

El Barça B veu truncada la seva ratxa d’imbatibilitat a Lugo, que ha decidit a la segona part

Un gol al minut 60 d’un incisiu Rennella ha trencat la ratxa de quatre jornades invicte del Barça B. El filial blaugrana ha tingut majoritàriament el control del partit, tot i que les oportunitats més nítides han estat del Lugo. La que ha convertit a la segona part ha estat decisiva. Perquè als visitants els costaria molt refer-se i ja no trobarien la manera de desarticular la poblada defensa gallega.

Sota una intensa pluja que fins i tot ha acabat dificultant la circulació de la pilota, el Barça B ha aparegut seriós a Lugo. Ràpidament ha aconseguit la possessió de la pilota sense discussió. El seu domini, però, ha tardat a traduir-se en ocasions de gol. Pràcticament no n’hi ha hagut en la mitja hora inicial, encara que el partit es despertaria a partir de llavors.

El davanter local Rennella ja avisava amb les dues opcions més clares del primer temps, però en la primera Masip -que reapareixia- li ha neutralitzat un un contra un (min 30) i, a la segona, ha perdonat l’1-0 amb el cap a boca de canó (min 37). El Lugo estava ben plantat al darrere i amenaçava poc, però ho feia amb molta convicció.

A la represa, els dos equips farien un pas endavant. El partit s’ha obert lleugerament i Rennella s’ha tret l’espina firmant el gol clau amb una rematada marca de la casa des de l’àrea petita (min 60). En els 30 minuts posteriors i definitius el filial s’ha estirat per pescar algun punt del camp del Lugo, novament endarrerit i buscant tallar el ritme de joc.

De totes maneres, la reacció blaugrana no ha estat prou contundent per capgirar la situació. Fins i tot Masip evitaria la sentència dels locals a peus de Pablo Sánchez (min 75). Tot seguit, en els pitjors instants dels catalans, Eusebio substituiria Joan Román per Ilie i se la jugaria en els últims minuts amb una defensa de tres.

Adama lideraria els darrers intents dels culers. Els locals han acabat amb deu per expulsió de Víctor Marco i han patit: el porter José Juan ha salvat una arribada letal de Sandro. I el filial es quedaria sense temps ni punts a Lugo.