L’atletisme, campió de la Copa del Rei

L’atletisme, campió de la Copa del Rei

El conjunt blaugrana va sumar 95 punts en totes les disciplines, cinc més que el Playas de Castellón, i va esdevenir campió tres anys després Aquest títol suposa el primer trofeu de l’era Bartomeu i el 13è de la història de la secció

Jornada rodona per a l’atletisme blaugrana la que es va celebrar aquest dissabte al Palau Velódromo Luis Puig de València. La secció va aconseguir alçar-se amb la seva 13a Copa del Rei de la història després de sumar 95 punts, cinc més que Playas de Castellón, campió de les dues últimes edicions. En categoria femenina el C.A. València Terra i Mar van ser les vencedores. Les blaugranes, terceres.

Campions tres anys després

El Barça va tornar a trepitjar l’esglaó més alt del podi tres anys després. Els blaugranes, que no eren campions des del 2011, van tombar l’hegemonia del Playas de Castellón per convertir-se, en categoria masculina, en campions de la Copa del Rei. Aquest títol suposa el primer de l’era Bartomeu.

Les victòries masculines més rellevants les van protagonitzar Jackson Quiñonez en 60 m, 7"81; Ivan Jesus en 200 m, 21"47; Manuel Olmedo en 800 m, 1'49"75 -després d’un any i mig sense competir per lesions-; Tobalina en pes, 19,37 m; Alberto Imedio en 1.500 m, 3'55"57 i el relleu 4x200 m, amb 1'26"63, que va suposar la millor marca del campionat.

En categoria femenina, cal destacar el triomf amb rècord de Catalunya en triple salt de Debora Calberas, 13,67 m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut