Comunicat del Consell de Penyes

Comunicat del Consell de Penyes

Amb motiu del nomenament de Josep M. Bartomeu com a president del Club

Antoni Guil, president del Consell de Penyes, signa un comunicat d’aquest organisme de representació del moviment arran del nomenament de Josep M. Bartomeu com a nou president del FC Barcelona.

A continuació reproduïm íntegrament el comunicat:

Arrel de la dimissió del president Sandro Rosell i de l’assumpció del càrrec per part del Sr. Josep M. Bartomeu, el Moviment de Penyes vol expressar:

  • La confiança que el barcelonisme afronti aquest moment decisiu des de la unitat d’acció i amb l’únic objectiu d’enfortir-nos esportiva i socialment.
  • L’agraïment al Sr. Sandro Rosell per la tasca realitzada envers el Moviment de Penyes com a president del FC Barcelona, des del màxim respecte a la seva decisió.
  • Durant aquests tres anys i mig, el president Rosell ha apostat fermament per la transformació del moviment de penyes i ha donat una empenta decisiva al nostre col·lectiu per afrontar amb garanties el futur de les penyes del FC Barcelona. El projecte Penyes Segle XXI, iniciat en aquesta legislatura ha comptat sempre amb el seu determinant recolzament, que ens ha permès emprendre canvis importants.
  • El suport i els millors desitjos d’èxit al nou president del FC Barcelona, Sr. Josep M. Bartomeu. Estem convençuts de que ell, igual que la resta dels seus companys de Junta Directiva, mantindran la forta aposta pel moviment de penyes i per tots els aspectes de caràcter social que envolten al nostre Club.

Visca el Barça!

Antoni Guil

President del Consell de Penyes del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut