Intel equipa la Masia amb la darrera tecnologia

Intel equipa la Masia amb la darrera tecnologia

El nou ‘partner’ renova els equips informàtics per millorar l’aprenentatge dels joves esportistes La multinacional informàtica ha redissenyat la sala d’estudis per crear i potenciar la cultura de la creativitat

Intel Corporation, nou ‘partner’ i proveïdor tecnològic del Club, ha iniciat el seu projecte amb el Barça dotant la Masia de la darrera innovació tecnològica per tal que els joves esportistes  gaudeixin de les millors eines per formar-se fora del terreny de joc.

En l’acord de patrocini, que es va presentar el 12 de desembre, es preveu que, a més de lluir el logotip a l’interior de la samarreta del primer equip, Intel doti el Club de les millors eines per convertir-lo en un dels més avançats del món des del punt de vista tecnològic. Això beneficiarà diferents àrees i espais de l’Entitat. Per començar, la multinacional nord-americana s’ha fixat en l’educació dels més joves i ha renovat els ordinadors per a l’estudi. Al mateix temps, s’ha redissenyat per complet la sala destinada als cursos de formació, en la qual també s’han instal·lat els últims models Ultrabook 2-en-1.

El disseny d’aquesta sala, obra de Ricardo Cavolo, pretén crear un espai que inspiri l’aprenentatge i la creativitat fora del terreny de joc i que predisposi els joves esportistes a estudiar en un ambient càlid, invocador, modern, educacional i confortable, segons el projecte d’aquest artista, nascut a Salamanca i seguidor del FC Barcelona.

Contribució a l’adaptació dels joves

D’altra banda, els nous terminals estan destinats a millorar la formació extraescolar dels joves, sobretot en allò que té a veure amb l’aprenentatge d’idiomes. Aquest és un aspecte essencial per a l’adaptació dels residents, segons explica Carles Folguera, director de la Masia: “Aquestes noves eines tecnològiques milloraran la formació en els diferents idiomes (català, castellà i anglès) i això és quelcom que sens dubte contribuirà que l’adaptació d’aquells que vénen de fora sigui més ràpida i efectiva”.

A més d’aquest projecte a la Masia, Intel col·laborarà amb la Fundació del FC Barcelona durant els dos propers mesos, donant cinc ordinadors per cada partit que disputi el primer equip, més un ordinador extra per cada gol que marqui el Barça en aquest període. Aquests ordinadors es repartiran entre diferents projectes locals amb els quals la Fundació FC Barcelona col·labora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut