El 2014 comença amb força per al Barça

El 2014 comença amb força per al Barça

El FC Barcelona iniciarà el 2014 amb un ritme trepidant de partits i, si supera els vuitens i quarts de la Copa del Rei, jugarà 15 partits en dos mesos

Ja finalitzades les vacances de Nadal, el 2014 es presenta amb un inici trepidant amb dos mesos de futbol sense treva. El calendari del primer equip de futbol està ben atapeït i, si se superen els vuitens i quarts de final de la Copa del Rei, els homes de Tata Martino jugaran 15 partits entre gener i febrer. En altres paraules, set setmanes consecutives amb un compromís cada tres dies.

La primera cita del 2014 arriba aquest diumenge (16.00 hores, Canal+ Liga i Gol T) davant l’Elx. Un partit que precedirà el primer duel dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Getafe, el dimecres 8 de gener al Camp Nou (22 hores, TV3 i Antena 3). La tornada serà al cap d’una setmana, el dia 16, al Coliseum Alfonso Pérez (22 hores, Antena 3). Si aquesta eliminatòria davant el conjunt madrileny es resol amb èxit, no hi haurà descans entre setmana fins a l’última setmana de febrer.

Contra l’Atlètic, cita destacada

El cap de setmana abans de jugar a Getafe, el FC Barcelona també aterrarà a terres madrilenyes per disputar un important duel de Lliga contra l’Atlètic de Madrid. Ho farà al Vicente Calderón el dissabte 11 (20.00 hores, Canal+). El diumenge 19 (19.00 hores, Canal+ Liga i GolT), el Barça jugarà el seu tercer partit consecutiu a domicili al camp del Llevant.

Sempre en cas de classificar-se, l’equip blaugrana jugaria els quarts de final del torneig del KO contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Llevant i el Rayo Vallecano. El partit d’anada seria entre el dimarts 21 i el dijous 23 de gener, mentre que el de tornada tindria lloc una setmana més tard (28-30 de gener).

Mes de febrer amb Copa i Champions

El segon mes de l’any començarà amb un partit de Lliga contra un rival d’entitat com és el València (1 o 2 de febrer). En cas d’haver superat els quarts de la Copa, no hi hauria gaires dies per preparar les semifinals. L’anada es jugaria entre el dimarts 4 i el dijous 6 de febrer i la tornada estaria programada entre l’11 i el 13 del mateix mes. Entremig hi haurà l’enfrontament de Lliga contra el Sevilla.

El Barça podria arribar a mitjans de febrer amb la classificació per a la final de la Copa del Rei (19 d’abril) a la butxaca. Abans d’acabar el mes, però, arribarà un dels compromisos més esperats: els vuitens de la Lliga de Campions contra el Manchester City (18 de febrer, a les 20.45 hores). Entre aquesta important cita, els de Martino hauran de fer front a dos compromisos de la competició regular. El partit previ al duel contra els anglesos serà davant el Rayo Vallecano (15 de febrer) i el posterior serà contra la Reial Societat (22 o 23 de febrer).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut