Messi torna a jugar dos mesos després i fa un doblet

Messi torna a jugar dos mesos després i fa un doblet

El davanter argentí ha tornat a jugar amb el Barça després de lesionar-se el 10 de novembre i ho ha fet de la millor manera, marcant dos gols en el tram final del partit

Tothom l’esperava i tothom s’ha aixecat quan en el minut 63 la veu del Camp Nou, Manel Vich, ha anunciat el nom de Leo Messi, que ha entrat en el lloc d’Andrés Iniesta. El ‘10’ del Barça ha tornat d’aquesta manera a jugar amb el FC Barcelona després de gairebé dos mesos sense fer-ho per culpa d’una lesió. I ho ha fet per la porta gran amb dos gols, l’últim ‘made in Messi’.

Des del 10 de novembre, en el partit de Lliga contra el Betis en què va caure lesionat, que l’argentí no es calçava les botes per jugar. I feia 63 dies, des del Barça-Milan de Lliga de Campions, que Messi no jugava a l’Estadi davant el seu públic.

30 minuts i dos gols

Finalment aquest dimecres, davant el Getafe, i després de dos mesos en què ha estat treballant intensament per recuperar-se del trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra, ha pogut disputar uns minuts. En total han estat 30 els que el jugador argentí ha estat damunt el terreny i en què ha deixat el millor per al tram final del partit. En només quatre minuts (87’ i 91’) Messi ha marcat dos gols que donaven encara més avantatge al Barça en l’eliminatòria de Copa contra el Getafe. Dues dianes que li permeten ser de nou el màxim golejador de l’equip, amb 16 gols.

Però la màgia de Messi ha tornat abans que l’àrbitre xiulés l’inici del partit. Durant l’escalfament ha estat en el rondo dels suplents al costat de Valdés, Xavi, Piqué i Jordi Alba, on ha regalat tocs i malabarismes espectaculars.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut