Luis García anuncia la seva retirada

Luis García anuncia la seva retirada

Format al planter blaugrana, el davanter va formar part del primer equip del FC Barcelona durant la temporada 2003/04 També va jugar a l’Atlètic de Madrid, Valladolid, Tenerife, Toledo, Liverpool, Racing, Panathinaikos, Puebla i Pumas

L’exblaugrana Luis García Sanz es retira del futbol. Ho ha anunciat en una carta al seu web. “I ha arribat el moment, gens fàcil per a ningú i inevitable per a tots. Han estat molts anys gaudint del que més m’apassiona, grans moments viscuts i l’oportunitat de veure complert el somni que tenia quan era només un nen. Avui decideixo retirar-me com a futbolista professional, agraint l’interès dels equips que han parlat amb mi en les darreres setmanes, però crec que ha arribat el moment de posar fi a aquest capítol tan important de la meva vida i passar a la pàgina següent”, comença la nota.

Luis García, nascut a Badalona el 24 de juny del 1978, es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona. Va ser davanter del Barça B que va ascendir a Segona A la temporada 1997/98 i, després de diverses cessions al Valladolid, al Toledo i al Tenerife, va ser traspassat a l’Atlètic de Madrid abans de la 2002/03.

44 partits a la 2003/04

El FC Barcelona, que s’havia guardat una opció de recompra, va decidir exercir-la un any més tard. Al conjunt blaugrana, sota les ordres de Frank Rijkaard, va disputar un total de 44 partits i va marcar fins a vuit gols.

Malgrat tenir la confiança del tècnic holandès, Luis García va decidir acceptar una oferta del Liverpool a l’estiu del 2004. Allà hi seria tres anys, temps en què guanyaria la Lliga de Campions en la recordada final d’Istanbul contra l’AC Milan.

Més endavant, Luis García tornaria a l’Atlètic de Madrid i jugaria també al Racing de Santander, al Panathinaikos i al Puebla i el Pumas mexicans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut