El Cadet A empata amb el Kashiwa Reysol i ja és als quarts

Els gols de Lee i Olmo han permès empatar un partit que el Barça perdia per 0-2 al descans Amb aquest punt el Cadet A es classifica per als quarts de final de l’Al Kass International Cup

El Cadet A s’ha classificat per als quarts de final de l’Al Kass International Cup després d’empatar (2-2) davant el Kashiwa Reysol. Els blaugranes han hagut de remuntar dos gols després que els japonesos s’avancessin a la primera meitat. Els de Quique Álvarez han reaccionat a la segona part i han aconseguit l’empat gràcies als gols de Lee i Olmo en dos minuts (min 64 i 66).

El Cadet A haurà d’esperar el partit entre el PSG i Kashiwa d’aquest dimecres per saber si classifiquen primers o segons de grup. El seu rival sortirà del grup C, que el formen l’Auxerre, l’AC Milan i el Fluminense.

Sorpresos pels japonesos

El Kashiwa Reysol ha sortit molt endollat al partit i ha sorprès als de Quique Álvarez amb un estil de joc similar al blaugrana amb molt toc de pilota i associació. Els blaugranes han arribat més a la porteria rival però els japonesos han estat més efectius.

Nakamura (min 25) ha fet el primer gol després d’una jugada personal que poc ha pogut fer el porter Sergi Puig. El Barça ha seguit insistint buscant el gol de l’empat i Dani Morer ha estat a punt d’aconseguir-ho però el porter Sobeya ha rebutjat el seu xut (min 31).

A dos minuts pel final de la primera meitat una gran jugada col·lectiva del Kashiwa ha superat a la defensa blaugrana i Otani ha fet el segon gol.

Segona meitat blaugrana

El Cadet A s’ha sabut refer d’una primera part on els japonesos han finalitzat amb un notable avantatge. Lee ha escurçat distàncies després d’una meravellosa jugada personal (min 64) i dos minuts més tard, una magnífica passada d’Aleñá ha deixat sol a Olmo per fer un empat que donava el passi a quarts.

Els nipons i blaugranes han buscat la victòria fins al final i han tingut opcions per part de les dues bandes però cap dels dos equips ha tingut encert de cara a porteria. Els blaugranes han sabut patir en un partit on s’ha trobat un equip de molta qualitat i similars característiques.