Arpad Sterbik, nominat a millor jugador del món d’handbol 2013

Arpad Sterbik, nominat a millor jugador del món d’handbol 2013

El porter del Barça d’handbol opta a ser escollit millor jugador del món d’handbol en una votació oberta a tothom

Arpad Sterbik és a la llista dels cinc millors jugadors del món d’handbol 2013. Acompanyen en aquesta elecció, organitzada per la Federació Internacional d’Handbol (IHF), el croat Duvnjak, el danès Hansen, el txec Jicha i el francès Narcisse.

Com es pot votar per Arpad Sterbik

L’IHF ha obert un espai al seu lloc web on aficionats i periodistes poden votar. Al següent enllaç http://www.ihfdata.com/voting-online.html es pot dur a terme la votació.

El període de votacions està obert fins al dia 21 de gener, i un cop finalitzi el recompte de vots es faran públics els tres jugadors finalistes al títol de millor jugador del món d’handbol 2013, al qual opta el jugador del Barça d’handbol Arpad Sterbik.

El nom del guanyador es farà públic en un acte que tindrà lloc el 26 de gener a Dinamarca, coincidint amb la final de l’Europeu d’handbol.

Un guardó de prestigi

Grans noms del món de l’handbol han assolit el títol de millor jugador del món. El mateix Sterbik ja el va aconseguir l’any 2005 i el seu company d’equip Nikola Karabatic va rebre el guardó l’any 2007.

Retrocedint en el temps, l’any 1999, el guanyador va ser l’extrem blaugrana Rafa Guijosa, que va ser nomenat millor jugador del món.

Jugadors que havien passat per la disciplina blaugrana com Vujovic, Hansen i Srkbic també van ser escollits millors jugadors del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut