Carles Vilarrubí explica el ‘més que un club’ a Londres

Carles Vilarrubí explica el ‘més que un club’ a Londres

El vicepresident institucional explica la identitat del Barça en un sopar col•loqui amb una cinquantena de periodistes del Regne Unit

El vicepresident institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, ha participat aquest dimarts a Londres en un sopar col·loqui organitzat per la Delegació del Govern de la Generalitat al Regne Unit, on ha explicat la identitat del Barça i el model de club davant una cinquantena de periodistes britànics i corresponsals de la premsa catalana i espanyola a la capital anglesa.

Partint de la conferència “Barça more than a Club”, Vilarrubí ha explicat els trets principals que defineixen el Club en les seves vessants institucional, esportiva i històrica. En acabar s’ha obert un torn de preguntes en què s’han debatut diferents aspectes relacionats amb el FC Barcelona i amb el futbol en general. L’organització de les competicions esportives, les estratègies dels grans clubs i els seus reptes de futur són algunes de les qüestions de fons que s’han tractat durant aquesta xerrada informal i ‘off the record’. Tampoc hi han faltat qüestions d’actualitat com la propera eliminatòria de la UCL que enfrontarà el FC Barcelona amb el Manchester City.

Un dels temes tractats ha estat també el paper que juga el Barça i el seu posicionament davant el procés polític obert a Catalunya, una qüestió molt vigent al Regne Unit amb el referèndum d’Escòcia, i pel qual han mostrat especial interès els mitjans britànics presents al sopar, entre els quals destacaven diaris com ‘The Independent’, ‘The Daily Record’ i ‘Financial Times’, agències de notícies com Reuters i cadenes de televisió com la BBC i la delegació de la CNN al Regne Unit. Tampoc ha faltat a la cita, que ha tingut com a amfitrió el delegat de la Generalitat al Regne Unit, Josep Suárez, una àmplia representació dels corresponsals a Londres de diferents mitjans catalans i de la resta de l’Estat.

Aquesta és una trobada habitual de la Delegació de la Generalitat al Regne Unit que té com a objectiu tractar temes relacionats amb la promoció de Catalunya. En edicions anteriors hi han participat, per exemple, representants del sector del turisme i del món de la restauració, mentre que l’any el passat el ponent va ser el president de Vueling, Álex Cruz, que va parlar de la importància de la projecció de Barcelona des de la vessant aeroportuària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut