La Botiga Oficial del FC Barcelona en línia, ara a Nike.com

La Botiga Oficial del FC Barcelona en línia, ara a Nike.com

Des d’aquesta setmana, la botiga oficial del FC Barcelona online ja està disponible a nike.com, oferint la millor experiència de compra digital per als aficionats, com a part de l’acord entre Nike i el FC Barcelona

La nova botiga en línia donarà als consumidors l'accés a tota la gamma de productes de marca i de temporada del FC Barcelona, així com a la roba de futbol de Nike. A més, els aficionats que visitin aquest lloc web (www.nike.com/fcb) trobaran històries sobre els jugadors i esdeveniments del FC Barcelona. Aquesta nova experiència en línia permetrà als consumidors trobar i comprar una gamma completa de productes del FC Barcelona, amb serveis com ara lliuraments gratuïts per a compres superiors a 50 euros i poder fer devolucions de forma gratuïta, i també gaudir d'altres serveis personalitzats, com ara impressions de samarretes personalitzades en línia.

Cal recordar que els socis del FC Barcelona disposen d’un 10%, amb el codi promocional que rebran per correu electrònic. La botiga en línia oficial FCB està totalment integrada a la plataforma nike.com, amb la seva pròpia pàgina. En aquesta primera fase, el web estarà disponible a 19 països europeus, i començarà a funcionar inicialment en cinc idiomes (anglès, espanyol, francès, alemany i italià).

Al llarg d’aquest 2014, també estarà disponible la versió en català de la Botiga online del Barça. Gràcies a aquest acord, Nike també traduirà al català tota la seva plataforma de venda online, més enllà dels productes vinculats al FC Barcelona.

Per entrar a la nova botiga online visita el lloc web www.nike.com/fcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut