Josep Maria Bartomeu, amb les Comissions, el Patronat de la Fundació i el Consell de Penyes

Josep Maria Bartomeu, amb les Comissions, el Patronat de la Fundació i el Consell de Penyes

A l’Auditori 1899 s’ha celebrat un acte que ha permès la presentació de Bartomeu com a nou president i l’exposició dels detalls de la proposta Espai Barça

Josep Maria Bartomeu s’ha trobat aquest dissabte al migdia amb els diferents membres de les Comissions, Patronat de la Fundació i Consell de Penyes a l’Auditori 1899. Aquesta reunió, com la de divendres amb els empleats, ha servit perquè Bartomeu fes la seva presentació com a nou president del Club i per exposar els detalls de la proposta Espai Barça, així com del referèndum que se celebrarà al Camp Nou el 5 o 6 d’abril, coincidint amb un partit a casa.

També han participat a la trobada, que ha comptat amb unes 150 persones, els vicepresidents Javier Faus i Jordi Cardoner i el directiu responsable de l’àrea de patrimoni Jordi Moix.

El president ha valorat així la transcendència de la consulta als socis: “El referèndum que el president Sandro Rosell va proposar als socis per decidir la posada en marxa de l'ambiciosa Proposta Nou Espai Barça serà el segon referèndum del Club, i això no deixa de ser un fet històric encara que visquem des de fa anys en la normalitat democràtica que no vam gaudir durant gran part del segle XX”.

Cal recordar que el primer referèndum es va celebrar fa 64 anys, el 12 de novembre del 1950, i en ell els socis del FC Barcelona van decidir la construcció d’un nou estadi. 7.835 socis van votar a favor de la construcció d'un nou camp i 1.132 socis es van oposar al projecte.

Bartomeu ha seguit així el seu parlament: “El nou Espai Barça inclou un nou estadi amb els últims avenços en matèria de construcció i tecnologia, un nou Palau Blaugrana, i la urbanització de tota una zona que atrau milers de persones dia rere dia i que, en els dies de partit, es converteix en el veritable epicentre de la nostra ciutat.”

Plenari Extraordinari del Consell de Penyes

Abans d’aquesta reunió s’ha dut a terme el Plenari Extraordinari del Consell de Penyes, en què Jordi Cardoner ha reconegut la seva “il·lusió” per la proposta Espai Barça. Segons el vicepresident, “la millor notícia” és que el Club no es mouria del barri de les Corts. A aquest Plenari també han assistit el directiu responsable de la Comissió Social Pau Vilanova

Segueix aquest enllaç si vols llegir íntegre el parlament del president Josep Maria Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut