El Mataró, rival del Barça B a la Copa del Príncep

El Mataró, rival del Barça B a la Copa del Príncep

El FC Barcelona B i el CH Mataró s'enfrontaran aquest dissabte en la primera semifinal i el SHUM Grupo Maestre i l'Enrile PAS Alcoi, en la segona

Aquest divendres s'ha sortejat el quadre de competició de la Copa del Príncep, que es disputarà a partir d'aquest dissabte a Alcoi. El sorteig s'ha celebrat a l'Ajuntament de la ciutat i ha ofert un CH Mataró - FC Barcelona en la primera semifinal (17.30 h) i un SHUM Grupo Maestre - Enrile PAS Alcoi en la segona (19.30 h). La final es disputarà diumenge a les 12 h. Tots els partits es podran seguir en directe a través de la pàgina web de la Federació Espanyola de Patinatge (www.fep.es).

La Copa del Príncep és la competició del KO de la Primera Divisió, que enfronta els quatre primers classificats de la Lliga al final de la primera volta. "Poder participar en una competició nova per a nosaltres i que mai s'ha guanyat, tant a nivell de grup com de club, és important, i també pel bagatge que donarà als jugadors", ha afirmat Àlex Segura, l'entrenador del filial blaugrana.

Dissabte 8 de febrer

17.30 h: CH Mataró - FC Barcelona

19.30 h: SHUM Grupo Maestre - Enrile PAS Alcoi

Diumenge 9 febrer

12.00 h: Final

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut