El carnet de soci del 2014, obligatori per al Barça-Rayo

El carnet de soci del 2014, obligatori per al Barça-Rayo

Tots els socis que encara no tinguin el carnet de soci 2014 han de sol·licitar-lo al banc o caixa on tenen domiciliat el cobrament de la quota anual o bé contactar amb l’OAB

Per al proper partit de Lliga davant el Rayo Vallecano, que es jugarà el dissabte 15 a les 20 hores al Camp Nou, serà necessari presentar el carnet de soci 2014 per poder accedir a la instal·lació. També caldrà tenir-lo per gaudir dels serveis i els descomptes que el Club ofereix a tots els socis.

Recollida

Des del mes de desembre els socis ja tenen a la seva disposició a l’entitat bancària on tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de la quota del carnet, el seu carnet de soci 2014. En el cas de no tenir el carnet de soci 2014, cal consultar el banc on normalment el rep o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els socis que no hagin passat el cens hauran de venir a l’OAB a actualitzar les dades i recollir el carnet de soci 2014.

Per qualsevol dubte o aclariment cal contactar amb l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista) o al telèfon 902189900, de dilluns a divendres de 9 a 20h i els dissabtes de 10 a 14h.

Si tens la quota de soci 2014 pendent de pagament encara ets a temps de renovar. Pots fer-ho de manera ràpida i còmoda a través d'un servidor de pagament segur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut