Sada: “El poc temps de preparació no ha de ser excusa”

Sada: “El poc temps de preparació no ha de ser excusa”

L’equip torna a tenir, un cop més, 36 hores per preparar un matx de l’ACB

Victor Sada, segon capità de l’equip, i Marko Todorovic han parlat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del matx d’aquest diumenge davant el FIATC Joventut de Badalona. El derbi, que es juga aquest diumenge a les 12.30 hores, és una nova oportunitat per seguir creixent.

L’equip, refet

“Afrontem el derbi amb ganes. Venim de jugar bé, sobretot el darrer quart del darrer partit a l’Eurolliga, de refer-nos de la Copa del Rei, i ara toca l’ACB, en què també ens hem de refer i tractar d’acabar a la tercera plaça o, si els de dalt es despengen una miqueta, mirar d’arribar a la segona”, ha explicat Victor Sada.

El Joventut, un bon equip

Tant Sada com Todorovic han destacat la temporada que estan fent els verd-i-negres. Sada espera un rival agressiu: “El Joventut està a un gran nivell. Els joves i els veterans estan molt units. Estan fent un bon bàsquet i esperem un equip molt agressiu.”

Pel que fa a Todorovic, parla d’equip revelació: “Estan fent bona temporada. Els podríem catalogar quasi d’equip revelació. Estan jugant força bé, sobretot a casa. Jugaran, com tots els equips que ho fan contra nosaltres, sense pressió i ens poden crear dificultats.” En aquest sentit, el pivot montenegrí ha parlat també de com d’especial li ha resultat sempre enfrontar-se a ells: “He estat quatre anys a la disciplina del Joventut, malgrat no jugar massa i fer-ho per a un altre equip, però sí que és el meu exequip i sempre hi ha quelcom d’especial i amb una motivació extra per poder guanyar-los. En el darrer partit jugat allà contra ells va ser molt difícil, però al final vam guanyar. Ara tenim moltes ganes de fer un bon partit i guanyar bé.”

Poc temps per preparar el matx

“Costa una miqueta preparar un partit amb tan poc temps, sobretot físicament. L’entrenament del dia després d’un partit és bastant suau i no pots preparar gaires coses quant a l’especte tàctic, però no ha de ser cap excusa. Sí que és cert que els darrers cops que hem jugat divendres i diumenge no hem tingut bones experiències, però se n’ha d’aprendre i hem de saber jugar bons partits divendres i diumenge”, diu Sada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut