'Audi Winter Driving Experience 2014'

'Audi Winter Driving Experience 2014'

32 socis del Barça van poder participar els dies 13 i 14 de febrer en un curs de conducció sobre neu promogut per Audi, que es va dur a terme en un circuit especial

Els socis del Barça van poder comprovar la seva habilitat sobre la neu al volant d'un Audi.

Com a Premium Partner del FC Barcelona, Audi té la satisfacció d'obsequiar els socis del FC Barcelona amb 32 places exlusives per a una jornada carregada d'acció sobre rodes, en què la precisió, el dinamisme i l'esportivitat d'Audi seran els seus fidels copilots.

Els guanyadors d'Audi Winter Driving Experience van gaudir d'aquesta experiència única a càrrec dels experts instructors d'Audi, que els mostraran les tècniques més segures de conducció sobre superfícies complicades i condicions adverses.

L'experiència va incloure allotjament per al guanyador i un acompanyant, classe teòrica i curs pràctic, esmorzar i 4 forfets de ‘La Molina’.

Relats dels socis

Molt agraïda a Audi i al FC Barcelona per haver-nos donat l'oportunitat de gaudir d’aquesta experiència, que realment ha estat molt divertida!

Mireia Antonijuan

‘Mai oblidaré aquesta experiència a la neu. Un curs totalment recomanable dirigit per un equip de molt bons professionals. Gràcies Audi i FC Barcelona’.

Oriol Monguillot

‘Tota una experiència!! Divertit, útil i amè. Un dia 10. Moltes gràcies Audi i FC Barcelona per aquesta experiència’.

Mireia Grases

‘Genial! Mai m’havia tocat res i aquesta experiència ha estat impressionant! Gràcies, Audi i Barça!’

Albert Beascoechea

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut