El Barça Alusport busca passar a semis

El Barça Alusport busca passar a semis

En cas de guanyar, el Barça Alusport jugarà contra l’Umacon Saragossa L’altra semifinal serà el Ríos Renovables contra ElPozo Múrcia

Avui a partir de les 20.45 h (Esport3 i Barça TV) el Barça Alusport mirarà de classificar-se per quarta vegada a la seva història per disputar les semifinals de la Copa del Rei davant de l’Hospital Llevant Manacor. Els blaugranes han guanyat les tres edicions disputades fins ara i tenen ganes de seguir sent els únics vencedors d’aquesta competició.

Abans que això passi, l’equip dirigit per Marc Carmona haurà de guanyar l’equip mallorquí en un partit que es preveu complicat. L’entrenador visitant, Tomás de Dios, es caracteritza per buscar sorpreses tàctiques i si ho creu convenient utilitzar recursos com el porter-jugador molt més aviat del que els equips estan acostumats. És per aquest motiu que el tècnic blaugrana ha preparat el matx amb les diverses sorpreses tàctiques que pot presentar l’Hospital Llevant Manacor.

El partit jugat al Palau corresponent a la Lliga no és una referència per al partit d’avui per diversos motius. El primer és que el porter visitant va cometre unes errades poc habituals i va permetre que el Barça Alusport s’avancés al marcador ràpidament  i a la mitja part ja guanyaven per 4-0. L’altre és que el partit de Copa és una eliminatòria que només passa qui guanya i l’Hospital Llevant Manacor podria arriscar més per tal de poder jugar les semis de Copa del Rei.

Ara fa dos anys, tots dos equips ja es van veure als quarts de final de la Copa. En aquella ocasió, el partit va acabar en empat a dos i l’eliminatòria es va haver de decidir als penals i metre el Barça Alusport va marcar els cinc, els mallorquins en van errar un i això va permetre avançar a les semis els culers.

Ahir es van jugar els altres tres partits de quarts de final i l’Umacon Saragossa, rival del Barça Alusport en cas de passar avui, es va desfer del Montesinos Jumilla. Per la seva banda, ElPozo Múrcia va derrotar a domicili l’Azkar Lugo i Burela Pescados Rubén va caure derrotat a casa davant del Ríos Renovables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut