Sergi Gómez: “L’equip està anímicament bé”

Sergi Gómez: “L’equip està anímicament bé”

El central blaugrana va analitzar el proper rival del Barça B, el Recreativo, al programa 'ADN Barça' de Barça TV El de Mataró és conscient de la gran igualtat a la Lliga Adelante i de la importància de sumar de tres en tres

Sergi Gómez va explicar les seves impressions sobre el moment de forma del Barça B, va analitzar el Recreativo i va explicar les seves sensacions personals aquesta temporada al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV.

“L’equip està anímicament bé i ha entrenat bé durant la setmana. El Recre és un rival maco per guanyar”, va comentar el central blaugrana.

“Som conscients que és molt important sumar de tres en tres, ja que la Lliga està molt igualada. Una victòria et pot deixar a la part alta i una derrota a baix”, va afegir.

Un Recre amb l’estil Barça

El Recreativo de Huelva serà el proper rival del Barça B dissabte (18 h, Esport3) al Mini. Sergi Barjuan és l’entrenador dels andalusos i proposa un joc molt similar al blaugrana.

“El Recre és un bon equip. Juguen molt similar a nosaltres iniciant el joc des del darrere i volent la possessió de la pilota. Aquest joc a nosaltres ens complica però si nosaltres tenim bona actitud podrem fer un bon partit”, va analitzar Gómez.

“Serà un partit diferent que el de la primera volta, on van ser superiors. Juguem a casa i estem mentalitzats que és un partit important”, va afegir.

Gran temporada a nivell personal

Sergi Gómez és un dels homes més utilitzats per Eusebio Sacristán i està quallant una temporada molt seriosa a l’eix de la defensa del filial blaugrana. “Aquesta temporada estic tenint més minuts de joc, estic amb confiança i espero mantenir el nivell en els propers partits. Estic content i vull transmetre a l’equip que hem d’acabar bé la temporada”, va expressar.

Lliga igualada

La Lliga Adelante és una de les lligues més igualades on una jornada pots tocar el cel i a la següent l’infern. “El calendari que ens ve és complicat. Cap rival en aquesta categoria és fàcil però estem preparats per competir al màxim. Hi ha partits que no mereixíem perdre. Quan ens avancem al marcador hem d’anar amb més determinació a fer el segon gol i si es pot el tercer”, va concloure el de Mataró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut