Els blaugranes han deixat la seva porteria a zero cinc vegades aquesta temporada a la LNFS

Els blaugranes han deixat la seva porteria a zero cinc vegades aquesta temporada a la LNFS

El Barça és l’equip que més vegades ha deixat la seva porteria a zero El Marfil Santa Coloma ho ha fet dues vegades i sis equips ho han fet una

Dissabte passat, els homes de Marc Carmona van evitar que els jugadors del Burela Pescados Rubén aconseguissin fer arribar cap pilota al fons de la xarxa. I van aconseguir-ho per segona jornada consecutiva a la LNFS. La solidesa a la porteria és un dels punts forts del Barça Alusport els últims anys.

El blaugranes han mantingut la seva porteria a zero en cinc ocasions aquesta temporada a la Lliga. El Jaén i el Manacor no van poder marcar cap gol al Palau i posteriorment, una altra vegada el Jaén i el Peníscola no van poder marcar davant dels seus aficionats. Dissabte passat, va ser la cinquena vegada que ni Paco Sedano ni Cristian van permetre que els jugadors rivals poguessin fer-los gol.

Després de 22 jornades jugades, el Barça encapçala aquesta classificació de deixar la porteria a zero amb cinc ocasions. El segueix el Marfil Santa Coloma amb dues vegades i ElPozo, Lugo, Burela, Ríos, Jaén i Xota, que ho han aconseguit una. A més, els blaugranes també van deixar el seu marcador a zero en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya a Múrcia.

És per això que els blaugranes segueixen sent la millor defensa del campionat i només han encaixat 35 gols en 21 jornades, fet que suposa una mitjana d’1,66 gols encaixats per partit i són amb  molta diferència la millor rereguarda del campionat. La segona millor defensa del campionat és la de l’Inter Movistar, que permet 2,2 gols per partit i el segueixen ElPozo Múrcia amb 2,42 i Santiago amb 2,55.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut