Xavi Pascual: “L’Aalborg és un equip molt alegre jugant a handbol”

Xavi Pascual: “L’Aalborg és un equip molt alegre jugant a handbol”

El tècnic blaugrana destaca la capacitat de joc dels danesos, explica que per sobre del rival està centrat en el seu equip i repassa el partit de Copa

Pascual ha valorat el sorteig de vuitens de la Champions d’handbol i el partit de Copa davant Fertiberia Port Sagunt. L’entrenador del Barça d’handbol alerta del joc alegre d’Aalborg, que malgrat la condició de favorits ell està concentrat en el seu equip i que a Port Sagunt sortiran a totes.

Handbol vistós

Pascual ha definit al proper rival dels blaugranes a Champions:Aalborg és un equip molt alegre jugant a handbol, juguen oberts i amb molta velocitat amb una bona capacitat de llançament, especialment dels seus laterals i juga net”

“A casa ha fet bons resultats perdent davant el Flensburg per un gol i l’Hamburg per dos gols, és un camp perillós i un equip que s’ha de respectar al màxim”, ha destacat el tècnic del Barça d’handbol.

Per sobre de favoritismes

Pascual ha estat preguntat sobre si es consideraven favorits en aquesta eliminatòria de vuitens. ‘Pasqui’ ha manifestat: “Toqui el rival que toqui, el més important som nosaltres. Sóc conscient que juguem contra qui juguem tothom ens dóna per favorits.

“No perdré ni un segon a rebatre aquesta condició de favorits, però si som favorits és perquè ens ho hem guanyat amb treball i esforç. Fa quatre anys ningú ens donava per favorits de res”, ha remarcat Xavi Pascual.

“S’està venent que l’equip ho ha guanyat tot abans de fer-ho. L’equip s’ho està guanyant al camp i s’està deixant la vida en tots els entrenaments i esperem que tothom estigui bé per als vuitens”, ha conclòs Pascual, pel que fa a la valoració del sorteig de vuitens.

Període de gran treball

Però abans de jugar als vuitens de la VELUX EHF Champions League, molts són els reptes que els blaugranes hauran d’afrontar. El primer, el partit de dimecres a les 20.15 h, a l’eliminatòria d’anada de quarts de final de Copa del Rei, davant el Fertiberia Port Sagunt.

Preguntat sobre si es pot resoldre l’eliminatòria a l’anada, l’entrenador del FC Barcelona d’handbol ha dit: “Si es pot resoldre l’eliminatòria a Port Sagunt es resoldrà i, si no, no. Portem molta càrrega, ara estem en període de càrrega de treball important i això afecta el joc de l’equip”.

Il·lusió per créixer més

Per la seva banda el Barça B d’handbol rebrà, dimecres a les 19.30 h i en directe per Barça TV, el BM Osca  a la Ciutat Esportiva en l’eliminatòria d’anada de quarts de final de la Copa del Rei.

Toni Gerona, entrenador del filial, explicava que afrontaven l’eliminatòria amb la “màxima il·lusió”: “És una oportunitat de jugar dos partits de nivell contra un gran equip. L’equip té un bon nivell competitiu i aquesta eliminatòria de quarts ens dóna dos partits més perquè els jugadors continuïn creixent dins la seva formació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut