Sortejada la Junta de la consulta

Sortejada la Junta de la consulta

Està integrada per cinc socis censats i ha de garantir el seguiment, el control i la transparència del procés El proper diumenge a la tarda quedarà oficialment constituïda, abans del Barça-Almeria

Aquest divendres al matí s’ha portat a terme el sorteig que ha escollit els socis que integraran la Junta de la consulta del 5 d’abril sobre el futur del Camp Nou, Palau Blaugrana i Espai Barça. El sorteig s’ha de fer pel procediment informàtic que regula l’article 26.5 dels Estatuts, i s’han escollit cinc titulars i uns altres vint-i-cinc suplents.

Des d’aquest divendres al matí, a través de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, el Club s’està posant en contacte amb els socis escollits en el sorteig per definir els cinc integrants que formaran part de la Junta de la consulta, que es constituirà definitivament el diumenge 2 de març, a les 19 hores, abans del Barça-Almeria.

La funció dels membres de la Junta –un càrrec que és obligatori, honorífic i gratuït- serà garantir el seguiment, el control i la transparència del procés. El president de la Junta de la Consulta serà el soci amb més antiguitat i actuarà com a secretari, amb veu però sense vot, mentre que el secretari de la Junta Directiva del Club ha d’aixecar acta de totes les reunions i hi ha de reflectir els acords assolits.

A l’acte hi ha assistit el notari Genaro Conesa, el portaveu de la Junta Directiva Toni Freixa, el síndic del soci Agustí Bassols, així com un tècnic del Departament de Sistemes del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut