FC Barcelona – València: Una tarda de traca

FC Barcelona – València: Una tarda de traca

Martino no podrà comptar amb els descartats Puyol, Montoya, Afellay i Cuenca ni amb els lesionats Oier, Dos Santos i Neymar Jr L’afició culer es retrobarà amb l’exblaugrana Juan Antonio Pizzi, entrenador del conjunt xe des de finals del 2013

Tarda de traca i focs artificials la que es viurà aquest dissabte al Camp Nou (16 hores, GolT i Canal+ Liga). El FC Barcelona rep el València en el partit que obre la jornada de dissabte immers en una fase decisiva del curs: la Lliga està més renyida que mai, les semifinals de la Copa són a punt i la Lliga de Campions espera d’aquí a dues setmanes. L’arribada del mes de febrer indica que la fase més important de la temporada ha començat.

Rotacions respecte a la Copa

L’equip encara aquest tram amb optimisme. Martino disposa de gairebé tots els jugadors i pot fer i desfer l’equip al seu gust. Contra el València, tornen a la convocatòria Alves, Sergio i Xavi, mentre que queden fora per decisió tècnica Montoya, Puyol –titulars contra el Llevant-, Afellay i Cuenca, a banda dels lesionats Oier, Dos Santos i Neymar Jr.

Com en les últimes setmanes, es preveuen un mínim de cinc o sis canvis respecte a l’equip inicial de la Copa. Valdés, Piqué, Jordi Alba i Messi, per exemple, són alguns dels homes que també apunten a la titularitat, tot i que Martino és qui té l’última paraula. Hi ha un total de 18 convocats.

Un València renovat

Les rotacions que s’ensumen al Barça també es produiran al València. L’equip xe, desè classificat a la Lliga, ha viscut un tancament de mercat d’hivern intensíssim. Han deixat el club Guardado, Canales, Pabón i Postiga i han arribat a Mestalla Rubén Vezo, Vargas, Araujo i l’exblaugrana Keita. Els dos últims, però, no formen part de la llista de convocats per al Camp Nou.

Qui sí que tornarà a Barcelona és Juan Antonio Pizzi. L’exdavanter blaugrana va agafar les regnes del València abans d’acabar el 2013 i, en els seus sis primers partits com a tècnic, ha sumat una única victòria. Els últims cinc han acabat amb dos empats i una derrota a la Lliga i amb una digna eliminació a la Copa contra l’Atlètic de Madrid. Avui provarà de donar un cop d’efecte al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut