El Camp Nou viu la celebració de l’Any Nou xinès

El Camp Nou viu la celebració de l’Any Nou xinès

Els jugadors del primer equip han jugat contra el València amb un símbol de l'Any del Cavall a la màniga de la samarreta Abans del partit, el públic de l’Estadi ha gaudit d'una breu actuació de la dansa del Drac i del Lleó

El FC Barcelona ha culminat aquesta setmana els diversos esdeveniments programats per celebrar l'Any Nou xinès disputant el partit contra el València amb una samarreta que lluïa el símbol del Cavall a la màniga. A més, en els minuts previs del partit s’ha fet un homenatge a la comunitat xinesa resident a Barcelona. El públic del Camp Nou ha gaudit d'una breu actuació de la dansa del Drac i del Lleó, gentilesa de la Unió d'Associacions Xineses de Catalunya, l'Institut Confuci de Barcelona i la Casa Àsia.

La comunitat xinesa ha celebrat enguany l'entrada de l'Any Nou pels carrers de Barcelona. Per primer cop, totes les associacions xineses de Catalunya han realitzat un acte conjunt amb la participació de diversos grups folklòrics que s'han reunit davant de la Sagrada Família i en què també han actuat diversos grups de cultura popular catalana, simbolitzant l'agermanament entre Catalunya i la Xina. L’homenatge ha acabat hores després sobre la gespa del Camp Nou, poc abans de l’inici del partit.

Continguts xinesos especials

La presència de simbologia xinesa a la samarreta no ha estat l’únic motiu de celebració per als seguidors xinesos que han vist el partit en directe a través de Beijing TV. Durant els darrers dies el Club ha realitzat diverses accions per tal d'acostar-se als seguidors asiàtics. El sentiment blaugrana és molt present a la Xina i el Club ha publicat continguts especials per celebrar amb tots els fans aquest esdeveniment tan especial com és l'arribada de l'Any del Cavall.

Així, jugadors com Neymar, Piqué, Pedro o Sergi Roberto han gravat una felicitació en xinès mandarí des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un plató decorat amb diversos motius festius.

L’estratègia del Club és molt clara i decidida a la Xina des de fa unes quantes temporades. Cal recordar que el FC Barcelona continua creixent en aquest país i els continguts digitals publicats tenen un èxit enorme, tant a la pàgina web oficial en xinès www.fcbarcelona.cn com a la xarxa social Tencent Weibo t.qq.com/fcbarcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut