Feliç aniversari, Neymar!

Feliç aniversari, Neymar!

El crac brasiler fa aquest dimecres 22 anys i celebra el seu primer aniversari com a jugador del FC Barcelona

El 5 de febrer del 1992 Neymar da Silva Santos Júnior naixia a la localitat brasilera de Mogi das Cruzes, dins l’estat de São Paulo. 22 anys més tard el crac brasiler celebra aquest dimecres el seu aniversari, el primer vestint la samarreta del FC Barcelona.

Neymar Jr està aquests dies centrat en la recuperació de la lesió al turmell dret que es va fer al camp del Getafe, en el partit de Copa del Rei del 16 de gener. Ja han passat 20 dies i l’'11' del Barça intensifica aquests últims dies el treball individual per estar a punt de cara al duel de Lliga de Campions contra el Manchester City.

Les seves xifres al Barça

Aquesta és la primera temporada de Neymar al FC Barcelona, després d’arribar al Club a l’estiu passat. El brasiler porta 25 partits, 11 gols i un títol, la Supercopa d’Espanya en què va tenir un protagonisme important ja que gràcies al seu gol a l’anada de la final contra l’Atlètic de Madrid, que suposava l’empat, el Barça es va proclamar campió.

En el partit de Lliga de Campions al Camp Nou contra el Celtic (6-1), Neymar va signar el seu primer hat-trick com a blaugrana. I sis dies més tard, en el Barça-Cartagena, es convertia en el primer i únic jugador de la plantilla en marcar en les quatre competicions aquesta temporada (Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions i Supercopa d’Espanya).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut