FC Barcelona – Iberostar Tenerife: Uns quarts amb trampa

FC Barcelona – Iberostar Tenerife: Uns quarts amb trampa

Els homes de Pascual s’estrenen a la Copa contra un equip que ha perdut el seu referent, el pivot Blagota Sekulic La dinàmica de tots dos equips és radicalment oposada: els blaugranes han anat a més, i els canaris, a menys

El segon dia de competició permetrà viure l’estrena del FC Barcelona a la Copa del Rei 2014. Els homes de Xavi Pascual arriben a la cita contra l’Iberostar Tenerife en un bon moment, després d’haver encadenat set victòries en els últims vuit compromisos. La bona dinàmica blaugrana se suma a la no tan bona dels canaris, que han perdut els seus últims quatre duels a la Lliga ACB.

Sense confiances

Vistes aquestes dades, i tenint en compte l’actual classificació de tots dos equips –tercer el Barça i desè el Tenerife-, es podria pensar que pot ser una eliminatòria desigual. Plàcida.

Però aquest excés de confiança, precisament, pot ser el gran enemic dels blaugranes, que saben que l’Iberostar Tenerife tampoc compta amb el que ha estat el seu referent durant tot el curs, el pivot Blagota Sekulic, MVP del mes de desembre a l’ACB i traspassat al Fenerbahçe turc. El seu substitut, el grec Lazaros Papadopoulos, tampoc jugarà. Tot i les diferents trajectòries i l’absència del montenegrí, no valen les confiances. Són una trampa.

Victòria a la Lliga

En l’únic precedent d’aquest curs, el FC Barcelona va imposar-se còmodament per 87-71 al Palau Blaugrana. Aquell dia, en una de les primeres victòries convincents dels culers aquesta temporada, va destacar Ante Tomic, autor de 16 punts i 26 de valoració. Tot i això, els culers no han de refiar-se si volen repetir èxits passats a Màlaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut