Les dades del duel al Pizjuán: Un liderat a base de gols

Les dades del duel al Pizjuán: Un liderat a base de gols

Barça, Atlètic de Madrid i Reial Madrid sumen els mateixos punts al capdavant de la classificació, però són els blaugrana, per un millor ‘goal average’ general, els líders

El Barça torna a ser el líder de la Lliga gràcies a la seva golejada al camp del Sevilla i a la derrota de l’Atlètic de Madrid a Almeria (2-0). Ara, culers, matalassers i el Madrid tenen els mateixos punts (57) al capdavant de la classificació. El liderat, però, se’l queda el Barça gràcies a la seva millor diferència de gols (+46) respecte als madridistes (+41) i a l’Atlètic (+40). A continuació repassem altres dades que va deixar el partit al Sánchez Pizjuán:

No hi havia triple empat a punts al capdavant, amb La Lliga tan avançada, des de feia 20 anys: Barça-Madrid-Depor a la jornada 24 de la temporada 1992-93.


El Barça iguala el seu rècord de set visites al Sevilla en Lliga sense perdre.


Alexis Sánchez va marcar el seu catorzè gol a la Lliga, situant-se com el quart màxim realitzador del campionat per darrere de Cristiano Ronaldo (22), Diego Costa (20) i Griezmann (15).


L’equip suma 5 gols a pilota aturada en els últims 7 partits: Alexis, Busquets, Puyol i Piqué (2).


Unai Emery segueix sense poder guanyar el Barça. Suma 17 intents fallits entre els diferents equips que ha dirigit (5 empats i 12 derrotes).


El Sevilla va xutar més que el Barça (15-9), tot i que els blaugranes van completar més del doble de passades (599) que el rival (290).


Xavi Hernández va ser el que més passades va realitzar (84 de 88).


Gerard Piqué va ser el que més pilotes va recuperar del partit (14).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut