Josep Maria Bartomeu, protagonista a Sky Sports

Josep Maria Bartomeu, protagonista a Sky Sports

El president del FC Barcelona repassa l'actualitat blaugrana en una entrevista per al programa 'Revista de La Liga' de Sky Sports

En una entrevista emesa aquest dimarts per al programa 'Revista de La Liga', de la cadena britànica Sky Sports, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, repassa l’actualitat blaugrana en clau esportiva i institucional, i parla també dels seus records d’infància com a culer.

En la seva primera entrevista per a un canal britànic com a nou president del Barça, Bartomeu recorda les primeres visites com a espectador al Camp Nou, la temporada 1972/73, una època en la qual “Carles Rexach era la nostra gran estrella”. Bartomeu repassa algunes vivències d’aquells anys i desvela en quin moment de la seva vida decideix que algun dia ajudaria i treballaria activament per al Club. Va ser, explica el president, després de presenciar ‘in situ’ la derrota a la final d’Atenes del 1994 quan, juntament amb Sandro Rosell i quatre membres més de l’actual junta, “vam decidir que érem joves però que havíem d’ajudar i fer quelcom pel Club i per la nostra ciutat, i així ho vam fer”.

Bartomeu ressalta que un del objectius del seu mandat serà la modernització del Club i de les seves instal·lacions a través de la Proposta del Nou Espai Barça, que se sotmetrà a referèndum als socis. Bartomeu apunta que el Club ha de treure profit del seu emplaçament privilegiat, amb més de 20 hectàrees al centre de la ciutat, “una cosa que no succeeix en cap altre club del món” per tal de modernitzar-se i convertir-se en el centre d’atracció “per als milions de turistes que visiten cada any Barcelona i que volen visitar i gaudir del Club”.

En clau esportiva, el president del FC Barcelona explica que Neymar no està afectat per tot el que s’ha generat al voltant del seu contracte, sinó que “està bé i ansiós de tornar i jugar”. Sobre Messi i la seva millora de contracte, insisteix en el fet que “és el número 1 i ha de ser retribuït com el número 1”, sense desvelar quan es duran a terme les negociacions.

Sobre l’eliminatòria de Champions, el president del FC Barcelona preveu que a Manchester el Barça afrontarà “un partit molt dur davant un rival molt competitiu” i en el qual espera que “els dos equips competeixin amb el màxim de fair play”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut