Martino: “Quan l’equip es diverteix, juguem millor”

Martino: “Quan l’equip es diverteix, juguem millor”

El tècnic argentí comenta que arribar al partit contra el Manchester City fent un partit com el d’aquest dissabte sempre és millor “Obrir el partit al segon minut et dóna tranquil·litat i et fa jugar d’una altra manera”, explica Martino

Gerardo Martino ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra el Rayo Vallecano (6-0) que jugant d’aquesta manera “les possibilitats creixen” a la Lliga de Campions i ha explicat que prefereix arribar al partit contra el conjunt anglès després d’un partit com el d’aquest dissabte. “Amb un empat o una derrota no ho veia tot negre ni ara ho veig tot fàcil amb els partits així. Si he d’escollir, prefereixo arribar al partit contra el City jugant així que no d’una altra manera”.

Pel que fa a l’equip, que s’ha mostrat molt sòlid sobre el terreny de joc, Martino ha dit: “Quan l’equip es diverteix, juguem millor. I avui s’han divertit moltes persones. Espero que puguem convocar vint mil persones més per acabar d’omplir l’Estadi”. El tècnic argentí, a més, ha dit que obrir la llauna aviat ajuda: “Obrir el partit al segon minut et dóna tranquil·litat i et fa jugar d’una altra manera. Els equips que vénen aquí, tot i rebre el gol, sempre volen estar en el partit i no es desorganitzen mai”.

Messi, sense límits

“M’agradaria pensar que a Messi encara li falta per estar bé del tot. Si vol, batrà tots els rècords que vulgui. Només té 26 anys i perdrà el compte. El Barça el gaudeix i els argentins, també”, ha analitzat Martino, que, a més, ha lloat la feina de Fàbregas i Iniesta: “Iniesta i Fàbregas han fet un partit molt complet i han manegat tots els aspectes del joc”.

Martino, d’altra banda, ha confirmat que no sap quin equip traurà contra el Manchester City i ha dit que qualsevol dels jugadors “està en disposició de jugar i pots cometre una injustícia”. Respecte a l’eliminatòria, l’argentí creu que qui tingui més la pilota tindrà més possibilitats: “El que tingui més la pilota, i per més temps, tindrà més possibilitats d’endur-se el partit. Tots dos equips es defensen amb la pilota”.

Finalment, Martino ha deixat clar que l’equip arriba en un bon moment al partit de vuitens: “Arribem bé al partit contra el City, és el moment idoni per jugar els vuitens de final. Tenim la majoria dels jugadors en un bon moment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut