De Belletti a Alves, dos gols per al record

La diana del carriler a Manchester va recordar la que va valer al Barça la segona Lliga de Campions a París Els dos brasilers es troben, per motius obvis, entre els laterals drets més importants de la història culer

Al minut 89 de partit a l’Etihad Dani Alves va fer una incursió per la dreta, es va associar amb Neymar i va definir per sota les cames del porter Hart. 0-2. Va ser un gol valuosíssim per al Barça al camp del Manchester City, que va recordar força un altre de cabdal en la història del Club. El que li va valer la segona Copa d’Europa, obra de Juliano Belletti a París.

Al minut 80 de la final contra l’Arsenal (2006), amb 1-1, també davant un rival amb deu homes, Belletti va fer una paret amb Larsson des de la dreta i va marcar el 2-1 definitiu amb un xut que es va colar entre les cames del porter Almunia.