Els partits FC Barcelona – Fraikin Granollers, a la temporada 2013/14

Els partits FC Barcelona – Fraikin Granollers, a la temporada 2013/14

Els dos primers equips del Barça i el Granollers han jugat dues vegades, l’actual temporada, amb dos triomfs del homes de Pascual

Dissabte el Palau Blaugrana viurà el tercer Barça-Granollers d’handbol de l’actual temporada. Barcelonins i vallesans es trobaran per jugar la jornada 21 de Lliga Asobal. En els dos enfrontaments anteriors, a la Lliga i a la Copa Asobal, el triomf va caure del costat blaugrana.

Triomf a Granollers

El Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona es van trobar a la Jornada 6 de la Lliga Asobal al pavelló dels vallesans. La situació a la taula era clavada a l’actual, els blaugranes líders i els vallesans segons.

En un partit ben jugat per part dels homes de Pascual, els blaugranes es van imposar per 20 a 34, sent la diferència més gran assolida pel FC Barcelona, en Lliga Asobal, a la pista vallesana.

El capità blaugrana Víctor Tomás va ser el màxim golejador del partit amb 8 gols, seguit de Rutenka amb 6 dianes.

La Copa Asobal es queda a Barcelona

El segon enfrontament de l’actual temporada va ser a la final de la Copa Asobal, que va tenir lloc al Palau Blaugrana. Els blaugranes van sumar el tercer títol de la temporada, en un partit apassionant.

El Fraikin Granollers no va perdre en cap moment la cara al partit, malgrat caure per 34 a 28, i les gairebé 4.000 persones que van assistir a la final van poder gaudir d’un dels millors partits d’handbol que s’han vist a Barcelona durant l’actual temporada.

De nou el capità blaugrana Víctor Tomás es va erigir en referent ofensiu del Barça d’handbol amb 9 gols i Rutenka va aportar 5 gols més per aixecar la novena Copa Asobal de la història de la secció.

Els altres derbis

No només els primers equips dels dos clubs viuen la intensitat d’un derbi. Ja a les categories de formació un Barça-Granollers es viu d’una manera especial.

Els joves esportistes d’ambdues entitats saben que aquests partits són diferents a la resta i que malgrat els precedents, anys, equips i resultats tot pot ocórrer en un derbi.

Fins avui 7 vegades, la temporada 2013/14, el Barça i el Granollers han jugat partits en les seves categories de formació. El balanç, en els partits jugats en infantils, cadets i juvenils, és de 5 triomfs blaugrana i 2 triomfs del BM Granollers.

Però els derbis dels ‘petits’ no paren. Aquest proper cap de setmana hi haurà doble duel FCB-BMG de categoria Cadet. El cadet A blaugrana jugarà dissabte a les 20 h al Palau Blaugrana davant el Cadet A del BM Granollers i el Cadet B ho farà a Granollers el diumenge a les 9.40 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut